Cautare

149 de rezultate pentru "coduri 745" (3.21 secunde)
Consiliul judiciar suprem turc a suspendat 2.745 de judecatori si a demis 5 dintre proprii sai membri, dupa ce au fost retinuti de procuratura 17.15:
Din cercetarile politistilor a rezultat faptul ca Viorel Dinu ceruse de mai multe ori bani de la Octavian Patru, sub acelasi pretext, primind in total 745 de lei.
PROFIT BRUT Denumire Profit brut 2009 AMERICAN EUROPEAN MARKETING & ENTERPRISES SA 15.474.732.000 LEI PETROM SA 1.697.519.745 LEI VODAFONE ROMÂNIA SA 1.205.123.905 LEI SOCIETATEA NATIONALA DE GAZE NATURALE ROMGAZ ...
Este pentru prima oara cand Guvernul Boc recurge la varianta angajarii raspunderii pe proiecte legislative, acest demers starnind, din momentul in care a fost prezentat ca si solutie de adoptare mai rapida pentru Coduri, reactii negative atat din partea unor parlamentari, chiar membri ai partidelor aflate la guvernare, cat si a societatii civile.
legea micii reforme, cele patru noi coduri, legea educatiei, a dialogului social, a pensiilor, a salarizarii • Flexibilizarea statului s-a manifestat prin reducerea cu peste 200.000 de angajati in sectorul public • Pentru a finaliza modernizarea statuluim, avem nevoie de cativa pasi legilsativi:
Astfel, pentru prima data s-a reusit transpunerea necesarului de materiale pe suport informatic, pe baza de coduri, lucru ce a dus la evidentierea stricta a materialelor folosite si intocmirea unui necesar real.
Practic planul pe care noi l-am prezentat, prin cele doua coduri, Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, este un plan pentru urmatorii cinci ani de zile, 2015-2020, care contine mai multe masuri, foarte multe de relaxare fiscala, este un plan de 8 miliarde de euro - impact bugetar brut asupra urmatorilor cinci ani, bani care practic vor ramane atat in buzunarele populatiei, dar si in patrimoniul agentilor economici, astfel incat acestia sa poata sa faca investitii, sa isi dezvolte afacerile sau, daca nu, acesti bani sa mearga in consum.
Identificarea bovinelor presupune mai multe etape - codificarea fermelor si proprietarilor de vaci si acordarea unor coduri individuale, tiparirea registrelor de ferma, fiecare ferma trebuind sa treaca in acest act numarul matricol al vacii, data nasterii, codul mamei, varsta si genul animalului.
unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
Lucian Bolcas (PRM) a spus ca Romania are doua coduri penale, unul in vigoare si altul care urmeaza sa intre in vigoare dupa 1 septembrie.
Medvedev a afirmat ca la predarea puterii la Kremlin alaturi de valiza cu coduri nucleare se predau si doua dosare secrete, unul cu informatii despre vizitele extraterestre pe Terra, informatii adunate de servicii secrete care oficial nu exista.
Sa nu uitam ca militarii, oriunde in lume, sunt o casta profesionala cu propriile reguli si coduri de conduita si considera o degradare sa fie judecati de civili care nu inteleg codul militar.
unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
Ea le-a multumit, din nou, de­mocratilor, si in special euro­observatorilor PD, pentru aju­torul pe care i l-au dat. Potrivit ra­portului lui Macovei, in 2007 vor fi finalizate noile Coduri de Procedura Penala si Civila.
"A facut ca Romania sa ajunga de rasul lumii cu trei Coduri Penale", a afirmat avocatul Gyorgy Frunda. "Trebuie facut un Cod de Procedura Penala nou.
Plenul Consiliului Economic si Social a discutat in sedinta de saptamana trecuta avizarea unor proiecte de acte normative, printre care si cele ale codurilor civil, penal, de procedura civila si penala, in lipsa neindeplinirii cvorumului necesar luarii unei hotarari consemnandu-se parerile vorbitorilor, reprezentanti ai guvernului, sindicatelor si patronatelor.
La finalul lunii martie, el declara ca Delegatia Permanenta a PNL a decis, de principiu, depunerea unei motiuni de cenzura pe Coduri, in situatia in care puterea va decide angajarea raspunderii pentru aceste acte normative.
El considera ca principalele directii in care se poate vorbi despre o evolutie pozitiva sunt proiectele noilor coduri si schimbarile operate in Legea privind Statutul magistratilor, dar si despre greutatile, in primul rand financiare, precum si despre lipsa de personal cu care se confrunta sistemul.
In primul rand, este vorba de o reforma profunda in domeniul judiciar si cand ma refer la domeniul judiciar am in vedere Codul civil si Codul penal, adica aceste doua coduri modernizeaza legislatia romaneasca, o pun in acord cu cea europeana si cu cele mai importante evolutii din lumea juridica mondiala.
"De aceea cred ca responsabilitatea principala apartine ministerului Justitiei, care din motive care-mi scapa nu a pregatit bine dezbaterea publica si a fortat intr-un fel pe primul ministru si Guvernul sa adopte o masura sa permita remedierea problemelor legate de Coduri, dupa care creeaza o problema mult mai mare in intreg spatiul de legiferare si spatiul juridic romanesc", a mai argumentat liderul PSD.
google-analytics.com